Welkom,

Ik ben Rea Vissers en woonachtig in Den Bosch. Ben een honden/ dieren liefhebber met de voorkeur voor de  Engelse Cockers Spaniel. Zo lang ik mijn eigen kan herinneren zijn er al honden en andere dieren in m’n omgeving geweest. Ben geboren op Curaçao waar ik tot m’n 16e verbleef. Vandaar ook de naam van mijn kennel.

Ik leef samen met mijn 5 cockers in huis, wij delen de ruimte die er is. Aangezien we hier geen aparte honden verblijven hebben en hier ook nooit zullen komen, zal 't bezoek ook uitbundig begroet worden door mijn 4 voeters. Het zijn mijn maatjes en we hebben de wens samen ouder te worden. Omdat  het hier in huis nu best wel gevuld is wonen er nog  cockerdame's op andere adressen.

Waar ze ontzettend geliefd en verwend worden. En zeker de 2 oudere dames wat meer rust krijgen.

 De Iersewolfshond een geweldig ras, welke ook hier jaren gewoond hebben, zal er hier niet meer bijkomen.

Toch zal naar dit ras en dat geweldige karakter mijn hart altijd blijven uitgaan. Ik mis hun grote lijven hier in huis, ook de grote hoeveelheid liefde die er van hun  afkomt. Maar durf het niet meer aan. De pijn en het verdriet die bij 't verlies van hun is te enorm.

 Inmiddels ook hier geen Amerikaanse cockers meer. Pien en Teun zijn overleden. Heb er ontzettend van genoten. Honden met een prachtig karakter.  Maar mijn voorkeur gaat toch echt uit naar de Engelse. Neemt niet weg dat ik net deze 2 ontzettend mis.

Natuurlijk heb ik plannen met de engelse dames. 

Ik wil af en toe een nestje fokken volgens de richtlijnen van de betreffende rasvereniging.  www. vlecs.nl

 Kaatje, mijn eerste cocker meisje waar ik een nestje mee gefokt heb, zal altijd in m'n hart blijven en de herinneringen aan haar zullen er altijd zijn. Maar we gaan wel verder.

Op 13 april 2019 werden "de Kaatjes"  10 jaar en die datum zijn we gaan vieren met een heerlijke wandeling met dit 4 tal en een aantal fan's. Op de pagina van Lot heb ik daar een aantal foto's van geplaatst.

Inmiddels zijn op een na alle Kaatjes overleden, maar allen op respectabele leeftijden.

Zo nu en dan een verschuiving van plekjes, Lot was verhuisd en woonde bij zoon Bram en zijn vrouw Joyce en heeft had daar eigenlijk veel beter naar haar zin dan hier in de drukte.  Daar is ook Jet gaan wonen. Lot en Jet zijn hier samen als pupjes opgegroeid. En nu op hun oudere dag hebben ze elkaar en de rust bij Bram en Joyce verkozen  boven de drukte hier. Lot is inmiddels overleden.  En Jet wacht op een nieuw maatje.

 Van Jet en Colin bleef hier een kind wonen, Pleun.  Van Saar en Pattex bleef hier wonen hun dochter Miep. En uit het laatste nestje van Saar en Bosco bleef hier Pluk wonen.

 Lot, Jet, Noor, Saar, Joosje en Pleun zijn ook op show's geweest, met goede resultaten. . Het is zeker geen liefhebberij van mij showlopen maar meer een voldoen aan de eisen. En hou de mogelijkheid voor alleen aan keuren ook open. Dan hoef ik ook niet meer de rondjes te lopen in de ring. En zelfs dat laatste is voor mij steeds meer bedenkelijk. Tenslotte moet niet een keurmeester uitmaken of een reu of teef geschikt is om voor nakomelingen te zorgen.  Dat bepaald de gezondheid van de hond, karakter en algehele verschijning.

Met  Pluk ben ik al  voor een aan keuring geweest.  Naar volle tevredenheid. Op haar eigen pagina meer info.

 Het jasje waar ze in zitten is een genot om naar te kijken. Zeker als je er achter loopt tijdens een wandeling en die vrolijke kontjes voor je uit ziet dribbelen. Dat is echt genieten. Maar gezondheid en karakter zijn bij mij de eerste 2 belangrijkste punten. Tenslotte willen we allemaal een lange tijd van onze honden genieten.

Dat is ook de belangrijkste rede waarom ik Kompleet Vers Vlees en ook Barf voer en geen brokken. Als ik zie hoe ze ervan genieten en de resultaten zie met de opgroei en vacht blijft er geen keuze over. Ook de puppen zijn volledig afgespeend op  K.V.V. en genoten ervan. Het liefst wil ik dat de nieuwe eigenaren ook KVV aan hun nieuwe huisgenootje blijven geven. Op z'n minst tot 14 weken zodat het darmstelsel van de pup zich zo optimaal mogelijk heeft kunnen ontwikkelen. Daarom krijgen de puppen hier een diepvries vleespakket mee  voor de eerste tijd. En zeker geen brokken.

Voor info kunt je altijd contact opnemen:

rea.piscadornan@ziggo.nl

of tel. nummer: 073-8515060  ( ! Geheim nummer of anoniem zal niet op gereageerd worden)       

 En op facebook ben ik ook te vinden. En de dames ook.

Gewoon een vriendschaps- verzoek plaatsen, bij  Rea Vissers.


 Veel plezier, Zo verliep het hier.

                      

  


                                                Noor                         Jet                Pluk               Miep          Pleun


                                                Joosje                 Pluk             Pleun            Noor        Miep

Pluk                     Miep                 Joosje               Lot                   Pleun                           Jet                    Noor